Mega Bashment

Arrangör Axxionpack Entertainment
Datum lördag 22 juli
Insläpp 22.00
Pris 120
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben

Mega Bashment iz back!

Denna gång slår Mega Bashment på stort i Stora Klubben där det blir dancehall-deluxe med Tek 9 Movement’s Gabbo & Axxionpack Sound!

Stora Klubben
Tek 9 Movements startade 1993 i området Flatbush som är Jamaica-präglad del av Brooklyn i New York. Grundaren Father Tek gjorde snabbt sitt sound internationellt känt med en imponerande samling dubplates. Tek9 Movements har medverkat i en enorm massa soundclashes genom åren och bland annat vunnit över sound som Bass Odyssey och Black Kat. Gabbo gick med i soundet 2009 efter att ha spenderat ett år i USA med ändlösa besök på klubbar och clasher, speciellt i Brooklyn. En av hans första officiella framträdanden i Tek9`s namn blev i en clash på Jamaica mot Black Lightning som Gabbo körde helt själv och vann. Nuförtiden kör Gabbo på reggae och dancehall-klubbar som en ”one-man army“, över hela Tyskland och andra länder som Frankrike, Belgien, Holland och Schweiz. Förutom detta slår Father Tek och Gabbo sig samman när möjlighet finns, för att tillsammans stöka till det på dancehallklubbar världen över. Det är ingen hemlighet att du får höra saker som går utöver det vanliga när Tek-9 kommer till din lokala klubb och nu har du tur, för det är Mega Bashment som står på spelschemat!

Vid sin sida har Gabbo Gbg’s dancehall-ambassadörer och Mega Bashment’s resident DJ’s Axxel, Fedda & Barry aka Axxionpack Sound!

Restaurangen
Resident DJ Småbiran har sedan start fixat det hiphop & rnb inriktade rummet. Denna kväll kommer Mr Good Life bjuda på en fet mix av det bästa av de bästa!