Millencolin + support: Browsing Collection

Arrangör Pustervik
Datum fredag 6 december
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 300
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

PUNKLEGENDERNA MILLENCOLIN TAR SOS WORLD TOUR TILL SVERIGE I HÖST
Millencolin är en av våra största rockexporter och kan i år triumfera med sitt nionde album. I sommar gör bandet ett fåtal konserter i Sverige och nu kan vi äntligen berätta att det blir mer av det goda. I slutet av 2019 kommer svenska folket få återuppleva förstklassig punk när Millencolin rundar av året med en höstturné.

Biljetter släpps den 24/5 klockan 10:00

I februari släppte Örebrokvartetten albumet ”SOS”, en mognare platta med mörkare texter om den verklighet vi lever i. Under nästan tre decennier har Millencolin gett oss trallvänlig punk som fått konsertlokaler över hela världen att gunga. Den senaste albumet är ett starkt tillskott till bandets annars imponerande katalog.

I sommar tar Millencolin den nya plattan på turné runt Europa och Nordamerika med knappt en handfull stopp på hemmaplan, däribland som förband till Dropkick Murphys i Malmö i juni. I höst och vinter kommer en ny chans att se punklegenderna när SOS World Tour intar norden och Sverige.

Browsing Collection

Med sin svängiga och metalinfluerade punkrock bjuder de på en energisk show som inte lämnar någon utan svett, nackspärr eller söndervrålad strupe. Bandet som alltid ger 110% på scen har inte bara hunnit ta emot flera STIM-stipendium, skrivit musik till SVT och vunnit stora musiktävlingar utan även lirat på bl. a. Sweden Rock, Peace & Love, Getaway Rock, Putte i Parken, Metallsvenskan och turnerat runt om i Europa och Sydkorea. Denna fartfyllda Skövdekvartett släppte plattan “Don’t Want To Dance” förra året som blivit hyllad världen över för sin attityd och energi, som nu följs upp av en fullängdare, svängigare och fetare än någonsin! Singlarna Oh No, Sugar Slave och Break Closed-Minded Bars är redan släppta och satt ribban högre än någonsin för Browsing Collection.


Köp biljett