Mimikry + Små Jävla Fötter + The Sensitives

Arrangör Komet Agency
Datum lördag 27 april
Insläpp 19.00
Pris 295:-
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Mimikry är bandet som aldrig tappar energin. Inte minst är kvintetten från Borlänge alltid en upplevelse på livescenen då de ständigt levererar shower med hjärta och svett.

2024 blir året då Mimikry firar 30 år och det firas med en turné efter en lugnare period för att ladda batterierna lite extra. Nu är suget att komma ut och möta publiken uppställt till max!

Sveriges punkigaste rockband är kända för stor kreativ förmåga när det kommer till att skapa rockigt punkiga klassiker i annorlunda förpackning. Galna idéer, udda samarbeten och ett ständigt skapande i ständig rörelse. Senaste EP:n ”Det finns hur många svin som helst” (2023) är ett av många bevis på att Mimikry aldrig tappar hungern och förmågan att skapa låtarna som känns.

Mimikry är: Hjalle Östman, sång Anders ”Apan” Andersson, gitarr/sång Mia Mästerbo, bas/sång Johan Åsberg, gitarr Jonas ”Heavy” Stentäpp, trummor

Små Jävla Fötter

Småjävlafötter skränar föraktfullt mot snubbkultur, högertroll och vuxenliv. Till d-takt blandar Fötterna trallvänliga refränger med Malins distinkta avgrundsvrål. Det trallspelande Göteborgsbandet (där ingen är från Göteborg) har sedan 2020 släppt ett gäng singlar, ett par EP:s och ett album. Småjävlafötter beskriver sig själva som: ”Vi spelar väl trallpunk, det spelar inte så stor roll, så länge vi får blanda skoj med att skrika ut ilska över allt som är sämst.”

The Sensitives

The Sensitives är en ruffig och lekfull blandrashund av lika delar punk, ska och rock’n’roll som spridit sin vildhavre runt om Europa med sina 300+ spelningar ryggen!

Ett ivrigt växlande mellan de båda sångarna Pulan och Martin med välriktade kängor mot rassar och gubbjävlar med ett ständigt leende på läpparna håller såväl humöret som energin på topp!

Facebook-event: https://fb.me/e/41jJpVuaf


Köp biljett