Miss Li + Flora Cash

Arrangör Blixten & Co
Datum torsdag 6 april
Insläpp 19.00
Pris 380
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Miss Li, Sveriges mest färgstarka och älskade artist, är tillbaka!
I augusti kom dunderhiten ”Bonfire” och i mars nästa år släpper Miss Li sitt åttonde studioalbum. Kort därefter får Göteborg, Stockholm och Borlänge lyxen att uppleva varsin spelning då Miss Li och bandet beger sig ut på en exklusiv miniturné.
– Det har gått flera år sedan min senaste turné. Ni kan ju bara fatta hur mycket energi jag har lagrat i min kropp under denna tiden. Detta break har varit så nyttigt för mig och den musik jag gjort är större än nåt av det jag tidigare gjort!
Jag tar med mig samma band som tidigare och vi kommer ta musiken till en ny nivå. Jag kan knappt bärga mig!, hälsar Miss Li.
Miss Li har som vanligt många järn i elden. Just nu håller hon på färdigställa ett antal produktioner för den internationella marknaden såväl som till andra svenska artister, samtidigt som hon och producenten Sonny Boy Gustafsson håller på att slutföra det kommande albumet, det åttonde i ordningen. Planerad release för albumet är den 24 mars 2017.
 
Support Flora Cash
Den svensk-amerikanska duon Flora Cash har hyllats av Noisey US, NYLON, Earmilk och nominerats till två Gaffa-priser för Årets svenska nykomling och Årets svenska artist. Nu har Miss Li bjudit in Cole och Sphresa till sina konserter i Göteborg och Stockholm, för att inleda båda kvällarna. Den 6 april spelar duon på Pustervik och den 7 april på Kägelbanan.
Flora Cash är en svensk/amerikansk duo som är på väg att slå igenom på allvar.
I början av 2016 släpptes minialbumet "Can Summer Love Last Forever" och följdes upp av flertalet showcases både här hemma och i USA. De har nominerats till Årets svenska nykomling och Årets svenska artist av Gaffa och har med med singeln "Sadness Is Taking Over" haft flertalet besök på inflytelserika Hype Machines topp-20-lista.
Hyllningarna har sträckt sig från The Line of Best Fit, Indie Shuffle, Noisey US, Paste, The Music Ninja, Earmilk, Interview Magazine, NYLON, till här hemma där de spelat live hos Musikguiden i P3, intervjuats av P5 Stockholm och premiärspelats hos Festivalrykten.
Just nu är Flora Cash aktuella med singeln "Nothing Lasts Forever (And It's Fine)" och senare i vår kommer duons första fullängdsalbum. Den 6 april agerar Flora Cash förband till Miss Li på Pustervik i Göteborg och den 7 april gästar de på Kägelbanan i Stockholm.


Köp biljett