Moon City Boys + Hunt + Judiths

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 4 november
Insläpp 21.00
Pris 100
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

MOON CITY BOYS – på scen 00.00
Stockholmsbaserade rockorkestern Moon City Boys har spelat ihop sedan 2011. Singlarna ”Rockets/Stranger" och senaste “City” andas Lou ReedTelevision och The Raincoats. Det är skränigt och hårt, med en enkel ljudbild. Moon City Boys är en sällsynt skatt, en outsläcklig törst för kommunikation, en icke-rädsla för hårt arbete och en vilja att lära av sina misstag och en vetskap om att den svåraste vägen leder till den vackraste destinationen. 

Moon City Boys startade 2011 av de tre goda vänenrna KellySofia & Ella. Repandet började i en av föräldrarnas garage och trots diverse trummisbyten innan man fann Josefina Pukitis, samt att de var helt färska vid starten har de redan hunnit med att släppa 3 singlar samt spela en del större festivaler på bara några år. Att världens bästa festival i mina ögon, dvs South by South Westbokade Moon City Boys förra året säger en del om att detta är bara början! Trots en fulllspäckad festivalsommar hann Moon City Boys med en snabb göteborgsvisit med ett intimt gig på Röda Sten och nu är det äntligen dags för dom att spela på Pustervik!

Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/7bZwnGy3zJsGFSnCb0tacb 

HUNT – på scen 23.00
Hunt är ett band som inte går en obemärkt förbi direkt. Sen starten har Hunts sound antagit många olika skepnader och former även om ordet indie kan ses som den bestående grundstenen. Deras musikaliska resa som påbörjades med den elektronikadoftande EP:n ”Ashes of a secret heart” 2010 har sedan dess haft sina postpunkiga utsvävningar för att finna soundet de har idag. Efter ett flertal europaturnéer samt turnéer i både Japan och Kina är det nu dags för en Göteborgskickoff inför den kommande europasvängen och var passar det då bättre på hemmaplan än på Pustervik? 

https://open.spotify.com/artist/57h5E9BvJ7QvGoX2oYYSnx

Support tillkommer!

DJ Konsertlokalen: TBA
DJ Matsalen: TBA

Fredag 4 November
Club Slacker
Pustervik
Öppet: 21.00-03.00
Entré: 100 kr
Förköp finner ni här:
http://www.ticketmaster.se/search/?keyword=moon+city+boys


Köp biljett