MUG – 50 år till

Arrangör Musik Utan Gränser
Datum torsdag 30 maj
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 395:-
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

50 år till – en jubileumsfest och stödgala för Musik Utan Gränser. I över ett halvt sekel har MUG varit en musikaffär och mötesplats i hjärtat av Göteborg. En kulturinstitution med ett starkt driv att stötta musiklivet i och bortom Göteborg. Dessa 50 år vill vi fira!

Det blir en kväll utöver det vanliga! Vi bjuder på en fantastisk födelsedagstårta med Peter Apelgren och Stefan Livh på toppen. Bered er på en otrolig kväll med festivalkänsla, massvis med band och artister, dj:s och andra överraskningar.

På scen under kvällen; Stella Explorer, Långfinger, The Plan, Ulf Dageby, Ebbot, Love Antell, Arvingarna, Daniel Gilbert, Steget, Arvid Nero, Mattias Hellberg, Styva Linan och många fler.

Husbandet för kvällen är speciellt ihopsatt för denna händelse. Med Teodor Boogh (Telos Vision) i spetsen, tillsammans med Per Stålberg (Division of Laura Lee), Mattias Hagström (Sarah Klang), Olle Hagberg (Whyte Seeds och The Patch) och Jonas Gustavsson (Division of Laura Lee, Augustifamiljen).

Jubileumsfest! Men också stödgala – Under grundaren Bruce Emms sjukdom och bortgång hamnade MUG efter ekonomiskt. Vi är på väg att komma ikapp, men nu behöver vi hjälp inför slutspurten. Så alla MUG-vänner och musikentusiaster – Var med oss och fira 50 år, och stötta för 50 år till.

Detta blir en kväll du inte vill missa. Vi ses där!

Foajén öppnar 17:00 och klubben 19:00


Köp biljett