Musikklubben Feat Elin Dahl

Arrangör Musikklubben
Datum onsdag 8 april
Insläpp 20.00
På Scen 20.30
Pris 80
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

MUSIKKLUBBEN, RELEASE PARTY : ELIN DAHL

 

Musikklubben – House of World, Jazz & Soul är den nyaste och hipaste live-musikklubben i stan som kombinerar och skapar en gemensam scen för Göteborgs jazz, soul, och världsmusiker. Lyfter fram kvinnliga och manliga musiker på lika villkor!

 

Vi bjuder på live-akter, dj's och i slutet av kvällen hålls alltid ett jam, fritt för alla att delta!

 

Denna kväll på MUSIKKLUBBEN blir det RELEASE PARTY med ELIN DAHL!!!

Rykande färska låtar och nysläppta singeln Truth Worth a fight -tillsammans med hiphop/neosoul-drottningen Vanessa Liftig– utlovas!!

 

ELIN DAHL är jazz/soul sångerska från Göteborg, hennes röst djup som en brunn, på samma gång stark och känslig, ständigt i förändring…

Elins kompositioner rör sig i gränslandet mellan jazz, soul, funk och pop- med inslag av hiphop o reggae, musiken är stark och lämnar ingen oberörd, men på samma gång groovy, inspirerad av livets upp o nedgångar, och ibland med en politisk tvist…

 

På sin nya singel Truth worth a fight samarbetar Elin med Vanessa Liftig som producerar låten. Idén till samarbete växte fram under första omgången av MUSIKKLUBBEN i december 2014 då Vanessa var gästartist och de båda jobbade ihop. Truth worth a fight handlar om att vara annorlunda och samtidigt behålla sin identitet och sina värderingar i en värld där grupptillhörighet och ”bilden” av jaget blivit allt viktigare.

 

Piano- David Törnebäck

Bas- Tove Brandt

Trummor- Johan Birgenius

 

https://elindahl.squarespace.com/the-band/

 

Dj Deldie är en Göteborgsbaserad dj som spelar neo-soul och hiphop med elektroniska influenser från hela världen. Du hittar henne i barloungen, på restaurangen eller på ett kulturevenemang i samarbete med Yoko Dj's.

 

www.facebook.com/djdeldie

 

Räkna med en färgsprakande kväll full av musik och glädje!

 

Insläpp: 20.00

 

På scen: 20.30

 

Entré: 80 kr

 

https://www.facebook.com/Musikklubben.Pustervik

 

 

I samarbete med Yoko djs, Studiefrämjandet, GAC, MCV, Kultur i väst och Pustervik.