Musikklubben feat. Vanessa Liftig

Arrangör MUSIKKLUBBEN - The House of World, Jazz & Soul
Datum onsdag 10 december
Insläpp 19.00
Pris 80
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

MUSIKKLUBBEN – House of World, Jazz and Soul har PREMIÄR på ingen mindre än Göteborgs musikinstitution nummer ett, PUSTERVIK!!!
Musikklubben – House of World, Jazz & Soul är den nyaste och fräschaste live-musikklubben i stan som kombinerar och skapar en gemensam scen för Göteborgs jazz- och världsmusiker. Lyfter fram kvinnliga och manliga musiker på lika villkor!
Vi bjuder på liveakter, dj:s och jam och på premiärkvällen är det Göteborgs egna hip hop/neo-soul-drottning VANESSA LIFTIG som står på scenen uppbackad av vårt fantastiska husband!
VANESSA LIFTIG:

"CurioCity" är namnet på Vanessa Liftigs nyligen släppta album. Hon är uppmärksammad för samarbetet med The Wu Tang-Clan på deras nya kontroversiella album ”Once Upon A Time In Shaolin” och har många intressanta samarbeten bakom sig med hip hop-namn i Sverige, däribland Sjukstugan, DJ Embee och Medina. Hennes bakgrund är lika bred som hennes musikaliska referenser och texterna är starka, finurliga och en avgörande faktor i CurioCity-musiken. CurioCity är en soul- och hiphopskiva med starka rötter i hip hop, jazz, neosoul och drivig groovemusik. Vanessa har producerat merparten av albumet ensam på kammaren i sin hemmastudio i Göteborg och spelar i princip alla instrument på plattan.
Jan Gradvall om Vanessa i DI:
"På sitt eget soloalbum, till största del producerat av henne själv, kliver hon fram som ett namn för framtiden. Vanessa Liftig behärskar allt från hiphop i Mobb Deeps anda (”The we and the me”) till Quincy Jones-soul (”Tell the world”) och låtar som för tankarna till Prince och Joni Mitchells jazzigare kompositioner."
Lyssna på Vanessa här: 
http://open.spotify.com/album/5iFgHdzSD8KO3avfEDWiZ0
www.vanessaliftig.com
www.facebook.com/curiocity.vanessaliftig
Räkna med en färgsprakande afton innehållandes allt en kan tänkas vilja ha! 
Missa inte en kväll full av musik och glädje!
I samarbete med Yoko djs, Studiefrämjandet, GAC och Pustervik.
Entré: 80 kr
Varmt välkomna!