Musikklubben Feat. Water Boogie System

Arrangör Musikklubben - The House of World & Jazz
Datum onsdag 11 februari
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 80
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

Dags för årets andra omgång av MUSIKKLUBBEN!

 

Den här omgången gästas vi av fantastiska WATER BOOGIE SYSTEM!

 

Musikklubben – House of World, Jazz & Soul är den nyaste och fräschaste live musikklubben i stan som skapar en gemensam scen för Göteborgs jazz och världsmusiker.

 

Lyfter fram kvinnliga och manliga musiker på lika villkor!

 

Vi bjuder på liveakter, dj's och i slutet av kvällen hålls alltid ett jam, fritt för alla att delta!

 

"Plötsligt fanns de bara där, i underskönt koordinerade pastellfärger, redo att pussla ihop dina mest skilda minnesbilder på ett självklart sätt."

 

Göteborgsbaserade Water Boogie System har sedan starten fokuserat på att hellre sålla fram än sålla bort sina impulser. Förvaltat dom.

 

De fyra bandmedlemmarna blandar popmelodier, progressiv jazz och dumma idéer på scen. Musiken är som en schizofren berg- och dalbana, den kan både smeka din kind men också störa den allmänt trevliga stämningen i rummet. 

 

Sedan starten 2011 har Water Boogie System bland annat spelat på Umeå Jazzfestival, Dølajazz i Lillehammer, och Match&Fuse-festivalen i Rom. År 2012 fick de utmärkelsen "Årets Jazzdebutant" av SR P2 "Jazzlandet". I april 2014 släppte Water Boogie System sitt debutalbum “Greetings” som nyligen blev nominerad till Årets JazzManifestgalan

 

Karin Verbaan – röst

William Soovik – trummor

Viktor Reuter – bas

Jonathan Albrektson – piano

 

http://www.waterboogiesystem.com/

 

Dj Deldie är återigen med oss och förgyller kvällen:

 

Dj Deldie är en Göteborgsbaserad dj som spelar neo-soul och hiphop med elektroniska influenser från hela världen. Du hittar henne i barloungen, på restaurangen eller på ett kulturevenemang i samarbete med Yoko Dj's.

 

www.facebook.com/djdeldie

 

Räkna med en färgsprakande afton innehållandes allt en kan tänkas vilja ha! Missa inte en kväll full av musik och glädje!

 

I samarbete med Yoko djs, Studiefrämjandet, GAC, MCV, Kultur i väst och Pustervik. 

 

Dörrarna öppnas kl 19!

Entré: 80 kr

 

Varmt och hjärtligt välkomna!