Mustasch

Arrangör KB West
Datum onsdag 30 mars
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 370:-
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

På grund av rådande omständigheter med anledning av de nya restriktionerna för allmäna sammankomster flyttas konserten med Mustasch fram.  Konserten på Pustervik i Göteborg kommer nu att äga rum den 30 mars 2022. 

Håll i din biljett! Biljetter till det gamla datumet gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.
Observera, sista dagen för eventuell återlösen är 18 februari. Om du önskar återköp, var vänlig kontakta Tickster.

I år är det 20 år sedan Mustaschs första skiva släpptes. Detta firar Ralf Gyllenhammar och hans mannar med att släppa jubileumsskivan ”A Final Warning” i två delar. Räkna med att det kommer firas ordentligt från scen när bandet intar Pustervik i Göteborg den 20 januari 2022!

Med över två decennium på landets största rockscener har göteborgarna i Mustasch ett jäkligt mäktigt CV: tio album och utsålda turnéer i Sverige, förbands- och headlineturnéer med Motörhead, Gluecifer och kultbandet Rose Tattoo i Europa, tre Grammisnomineringar och en Grammis för ’Årets Hårdrock’.Mustasch är inte bara ett av Sveriges största hårdrocksband, de är även ett av de mest produktiva. Med framgångar som ”Double Nature”, ”Thank You For The Demon” och ”Lawbreaker” har bandet byggt upp en bred publik, även internationellt. Mustasch har under åren vunnit två grammisar, medverkat i diverse tv-program och turnerat världen över.


Köp biljett