Nadice Fredriksson

Arrangör Pustervik
Datum onsdag 27 april
Insläpp 22.00
Plats Matsalen

Att berätta en historia är Nadice Fredrikssons drivkraft och det är just det som för henne framåt i takt med musiken. På Pustervik den 27e April blir det premierspelning med nya, egenskrivna låtar på svenska från det kommande solo-EP:n som släpps i höst. Det är relationer som står i fokus, till sig själv och andra. Vi kommer möta kärleken den underbara, den mörka. Att begären ibland tar över moralen. Känslan av att vilja göra allt enligt boken men att vara tvungen tro och lyssna på sig själv och sina drömmar.

Tidigare har vi hört henne i visduon Nadice & Maria som med sång, gitarr och elcello gett sig ut på turné i både Sverige och Finland efter att de släppte EP:n "Ett sätt" 2014. Den avskalade visans närhet finns kvar men lyfts fram av bas, syntar och elektronisk tyngd och popen är närmare än någonsin i Nadice musik. 

”Jag mår aldrig så bra som när jag står på en scen, det är udden på avkoppling, urladdning. Att få någon att känna sig lite mindre ensam med sina känslor eller känna igen sig och må bra av min musik, det är det jag vill.” Säger Nadice Fredriksson och vi kan inte annat än se fram emot att få ta del av hennes historier. Nadice har en förmåga att med sin starka och samtidigt intima röst säga precis det där vi andra känner och både vill och inte vill höra. Höstens soundtrack är givet, men först live premiär. 
Konserten börjar kl 23.00 den 27/4 i matsalen på Pustervik.