Needle In The Hay

Arrangör Luger
Datum onsdag 12 augusti
Insläpp 19.00
Plats Stora Klubben

NÄR? 12 augusti 2015
VAR? Pustervik, Göteborg
VEM? Bandet/artisten som spelar är hemligt. Men sjukt bra.
VARFÖR? En kul grej för oss och förhoppningsvis för alla inblandade.
HUR? Genom ett tredagars-festivalpass tillsammans med din köpta biljett till den hemliga konserten beviljas du inträde.

**************************************************
Ta chansen att se något stort i litet format! 

I år erbjuder vi alla som köpt festivalpass att addera 300 kronor för möjligheten att uppleva en unik klubbspelning med ett hemligt band/artist av absoluta världsklass. Låt oss presentera ett nytt koncept som vi valt att kalla ”Needle in the hay”. Biljetterna till detta är släppta i detta nu.

Way Out West vill fortsätta att på något sätt utvecklas. Det ligger i hela festivalens DNA att på ett eller annat sätt göra så år efter år. Ibland blir det stort, ibland mindre stort, alltid med avstamp i viljan att göra något grymt.

Vi har länge haft en idé om att bjuda vår publik på möjligheten till unika, kvalitativa och exklusiva upplevelser utan att tala om i förväg exakt vad det är. En utmaning för oss och en kul chansning för er. Kanske får du se en världsartist på en liten intim scen, kanske får du höra din favoritplatta framföras live i sin helhet. Våga hitta nålen i höstacken!

Alla ska få samma chans. Har du ett festivalpass kan du addera 300 kr för en biljett till en separat klubbspelning med ett hemligt band eller artist. Först till kvarn gäller.

Vi törs lova är att detta, oavsett tycke och smak, kommer att bli en högst ovanlig spelning. En unik möjlighet att se något stort i ett litet format. Något din omvärld kan komma att avundas.

Observera: även om det är öppet att för alla att köpa biljetter till spelningen, så äger man endast tillträde om man i samband med en giltig biljett även har ett giltigt 3-dagars festivalarmband till Way Out West på armen. Det kommer finnas möjlighet att byta in din festivalbiljett till armband på Pustervik.