New Years Mega Bashment

Datum onsdag 31 december
Insläpp 23.00
Pris 225
Åldersgräns 20 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Efter ett långt uppehåll är äntligen Mega Bashment tillbaka! Vi gör storslagen comeback och styr upp årets fetaste nyårsfest på Pustervik: NEW YEARS MEGA BASHMENT.
Vi har tre golv med 6 tunga DJs, liveuppträdande, vi flyger hit en mega-host som är värd för aftonen och vi pyntar upp Pustervik så ni knappt kommer att känna igen stället!

DJ KRISTUS & IL STEFANO (Foajen)
KRISTUS
Förutom att vara en överfet DJ och turntablist så är Kristus en pionjär inom den svenska hiphopscenen. Han började dj’a redan som elvaåring och startade tillsammans med Gubb (RIP) & Cymbeline en av de absolut tidigaste svenska hiphop grupperna Tha Brigade i mitten av 90talet. Denna kväll kommer ni få höra när Kristus spela sina favorit vinyler, så räkna med mycket 90s hiphop och annat gott!
IL STEFANO
Redan runt 15års åldern tog skillzen il Stefano utomlands med spelningar i bl a Paris och London. Sedan dess har det spelats flitigt över hela Europa. Il Stefano har även varit resident och/eller arrangör på legendariska Göteborgs klubbar såsom Klubb RA, Q-Club, Love mfl mfl som alla vunnit Nöjesguidens Göteborgspris. Med en galet eklektisk stil är il Stefano en av stadens flitigast bokade DJ´s vilket stadens musikälskare är tacksamma för! Expect the unexpected!

ETZIA, AXXIONPACK & LANCELOT (Matsalen)
Matsalen kommer denna nyårsafton förvandlas till ett Dancehall Bashment av hög rang. 100% jamaicansk och västindisk musik kommer pumpas ut högtalarna och ryktet säger att restaurangen dessutom kommer att förvandlas till en tropisk djungel (!)…
De som styr upp dancehallen är inga mindre än :
ETZIA
Sveriges mest hypeade och intressanta dancehallartist just nu går under namnet Etzia. Med en mängd nya låtar och videos ute vinner Etzia mer mark i dancehallvärlden för varje sekund som går. Tidigare i år släpptes bland annat de uppmärksammade collabsen "Feel So Good" och ”One Trick Pony” med Collie Buddz. Denna kväll kommer Etzia bjuda på en liveshow som du inte vill missa!
AXXIONPACK
2000 startades Axxionpack Sound, ett sound som tack vare flitigt clashande av hög kvalitet etablerade och satte Sverige på clashkartan. Grundaren Axxel har turnerat i bl. a Europa och Asien, styrt upp otaliga klubbar och konserter och hållt dancehall- och reggaescenen levande i Göteborg. Axxels senaste klubbprojekt är populära Reggae Lounge, en onsdagsklubb med fri entré som varje onsdag sedan 2012 huserar på Jerntorgets Brygghus. När Axxel, eller Axxionpack som de flesta känner honom som, DJar, får du höra det bästa inom reggaens ramar. Allt från gamla rootsreggaehits till den senaste dancehallen. Allt för att publiken ska få en hög dos av jamaicansk musik när den är som bäst!
LANCEALOT
Förutom att spela bas i Kapten Röds band och backa diverse andra artister runt om i världen, så har Lancealot många projekt i omlopp. Bland annat är Lancelot en flitig producent som ligger bakom Chronixx genomslags hit "They Don't Know" och x-antal hits med svenska artister så som Kapten Röd, Syster Sol och Roffe Ruff.
Det ryktas även om en samling med Lancealots senaste produktioner som kan komma att släppas inom en snar framtid. Lancelot är även en grym DJ som kommer bjuda på hit tune after hit tune after hit tune!

SMÅBIRAN, DJ CONFUZE & ANTHONY MILLS (Stora klubben)
SMÅBIRAN
Smårbiran är mannen bakom klubben Goodlife som under de senaste åren bombarderat Göteborg med fester i lokaler så som Nefertiti, Pustervik och senast på Magnus & Magnus bakgård. DJ Småbiran har tillsammans med svenska, internationella, välkända och okända gäster blessat dansgolv efter dansgolv med hiphop, rnb och diverse dans och basbangers. Ikväll går Småbiran all in med det bästa av det bästa!
DJ CONFUZE
2003 vann Confuze svenska DMC samtidigt som han hade börjat göra sig ett namn som DJ på klubbarna i Göteborg med Klubb Blenda som vann Nöjesguidens klubbpris. Sedan dess har Marko bland annat varit runt i Sverige och utanför gränserna samt turnerat med hans goda väninna Peshi. De senaste åren har han snurrat wax som hus-DJ på den populära onsdagsklubben Colors. Denna kväll kommer Dj Confuze mash it up ordentligt tillsammans med Småbiran i "Stora Klubben”
ANTHONY MILLS
Stockholmsbaserade exilamerikanen Anthony Mills är kvällens host. Det är nyårsafton och endast det bästa duger! Mångsysslaren Anthony har lagt refränger på klassiska KRS One låtar, framfört ghetto-opera i hufvudstadens finrum, släppt album som ena halvan av undergroundhjältarna Wildcookie. CV´t kan göras långt! Vi ville ha någon med skillz och karisma nog att ta Pusterviks stora scen och detta är mannen för jobbet!
Som ni kanske förstår så kommer detta bli helt galet bra, så klicka er in på ticnet eller gå förbi Pusterviksbiljetter redan idag och se till att du får en biljett innan dom tar slut!
MEGA BASHMENT CREWET ÄR SJUKT PEPPADE OCH VI KAN GARANTERA ATT NI FÅR EN RIKTIGT NICE NYÅRSAFTON!!


Köp biljett