Nicole sabouné

Arrangör Pustervik
Datum fredag 17 december
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 250:-service
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Nicole Sabouné åker ut på decemberturné

Nicole Sabouné debuterade med ”Must Exist” 2014, ett album som hyllades av hela musiksverige. Året därpå kom uppföljaren Miman som fick högsta betyg i DN och Gaffa, och som dessutom utsågs till årets bästa album av Fredrik Strage i Nyhetsmorgon. Efter att ha tagit en paus från musiken i fyra år återvände hon med EP:n ”Come My Love” som visade en alltmer sårbar sida. Idag är Nicole Sabouné tilllbaka med albumet ”Attachment Theory” som hon skapat tillsammans med Jenny Wilson. I samband med albumsläppet åker Nicole Sabouné på en efterlängtad turné, med start i Linköping den 10 december. 

”Attachment Theory” spelades in i Örnsbergs studio i vintras och är det första Jenny Wilson gör som extern producent. Jenny och Nicole enades tidigt i att de ville att skivan skulle genomsyras av estetik från 60- och 70-tal, och av den anledningen kändes det självklart för dem att spela in skivan analogt med livetagningar.

Skivan är resultatet av en artist som har mognat och växt, både med sitt konstnärskap och uttryck. Med sina varma, analoga ljudbilder och raka tilltal adderar den nya dimensioner till Nicoles redan rika låtskatt. I december åker Nicole Sabouné på en mycket efterlängtad turné i Sverige med fem stopp. Den 9 oktober smygstartar Nicole med en spelning på festivalen Popaganda i Stockholm. 

Datum: 
10/12: Platens Bar, Linköping 
11/12: Sofiehof Underjord, Jönköping
16/12: Babel, Malmö 
17/12: Pustervik, Göteborg
18/12: Katalin, Uppsala 


Köp biljett