Niki & The Dove

Arrangör Instant
Datum fredag 26 maj
Insläpp 21.00
Pris 225
Åldersgräns 20 år (18 år vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Likt en stärkande frisk havsbris har den svenska duon Niki & The Dove förgyllt vår musikvärld sedan de släppte den storslagna singeln ‘Mother Protect’. Snabbt följt av singlar som ’DJ Ease My Mind’ och ’The Fox’ var det helt rätt i tid för Niki & The Dove att placera sig i framkant av den svenska alt-pop scenen och ta sina livespelningar runtom I världen.

Senaste albumet ’Everybodys Heart Is Broken Now’ och dess suveräna singlar gjorde succé under 2016, duon vann ”Årets Pop” 2017 på P3 Guld galan och de nominerades till tre Grammis i kategorierna ”Årets Pop”, ”Årets Kompositör” och ”Årets Producent” för albumet. Först ut var ’Play It On My Radio’, en levande, suggestiv och perfekt fyllig skildring av finstämd pop som detta band blivit sådana mästare på att skapa, som en återkomst av deras fantastiska utstrålning om att fler ljuva toner kommer att infinna sig.
So Much It Hurts’ var drömmande låt om ett brustet hjärta i den dansanta natten och en telefon som aldrig ringer.., ”Coconut Kiss” en underbar sommarflört med tropikerna.

Just nu är Niki & The Dove aktuella med nya singeln ”Sushi King”


Köp biljett