NONONO + Dotter

Arrangör Klubb Instant LIVE:
Datum fredag 31 oktober
Insläpp 21.00
Pris 180
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

De svenska världsartisterna NONONO släpper snart sin nya singel "One Wish” och är i höst aktuella med nya spelningar i Sverige efter att ha turnerat i USA i sommar.
Bandet slog igenom med sin megahit "Pumpin Blood” i fjol och fick hela världen att vissla med i refrängen. Det blev årets mest spelade låt på P3 och har ungefär 19 miljoner spelningar på Spotify. NONONO består av Stina Wäppling och producenterna Tobias "Astma” Jimson och Michel "Rocwell” Flygare. Duon Astma & Rocwell har jobbat tillsammans i tio års tid och bland annat gjort låtar med artister som Amanda Jenssen, September, Vincent och Andreas Grega. För något år sedan började de samarbeta med sångerskan och låtskrivaren Stina Wäppling och i början av 2012 bestämde sig trion för att satsa på en gemensam karriär och startade NONONO. Våren 2013 släpptes den första singeln, den suggestiva och refrängstarka "Like the Wind”. Efter två månaders turnerande släpptes uppföljaren – "Pumpin' Blood” som fick The Guardian att benämna NONONO som "nästan perfekt pop”.
I våras kom NONONO:s efterlängtade debutalbum "We Are Only What We Feel” och hyllades i media. Jan Gradvall kallade det i DI Weekend för "ett av de svenska album med störst internationell potential jag har hört de senaste tio åren” och Nöjesguiden gav det högsta betyg. I januari 2014 spelade de live på Sveriges största musikgala – P3 Guld och släppte nya singeln "Hungry Eyes”


Köp biljett