Oblomov Releasfest!

Datum lördag 21 november
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

Fredagen den 13:e november släpper Oblomov sitt andra album, "My Empty Heart Is Full of You", med lågmäld och ömt viskande americana. Debutskivan "I Miss All The Days When I Missed You" är en bortglömd pärla och den här gången är bandet tillbaks med ett än starkare album. Den som gillar Damien Jurado, The Jayhawks, Neal Casal, Jason Isbell, Simon & Garfunkel och liknande kommer att uppskatta Oblomov.

Bandet Oblomov består av Andreas Magnusson, Ismael Cardozo Lopez och James Kinn som i slutet av 90-talet och början av 2000-talet spelade i Hanif som var ett av de populäraste banden på stans altcountryscén tillsammans med namn som Alimony och Elmer. De hann med att släppa ett par plattor (t.ex. Björn Olsson-producerade ”Stitch of Happiness”) och blev snabbt kritikerfavoriter men nådde aldrig ut till den stora publiken. När Hanif splittrades bildade sångaren och låtskrivaren Andreas Magnusson bandet Pinto. Pinto släppte några skivor och hade några P3-hits, bland annat med Anna Järvinen-duetten "Iron and Rust".

"My Empty Heart Is Full of You" innehåller 13 låtar och förutom Andreas Magnusson, Ismael Cardozo Lopez och James Kinn från legendariska göteborgsbandet Hanif får här sällskap av Pelle Hedeblom. På skivan medverkar även pedal steel-hjälten Gunnar Frick.
 
Spelningen inleder Woody West Lördagsklubb som kvällen till ära gästas av Samling och Terra: http://pustervik.nu/events/?id=885 Det är fri entré till Oblomovs spelning uppe i baren och alla våra besökare kommer sen in gratis på klubben.

Det här blir en minnesvärd Omblomov-spelning av musiker som har gästat Pusterviks scen och Woody många gånger tidigare, men aldrig någonsin med starkare band och material i bagaget.

I samband med spelningen kommer albumet att finnas till försäljning.