OBS!! INSTÄLLT – Chuck Ragan & The Camaraderie + Skinny Lister

Arrangör Live Nation
Datum lördag 11 april
Insläpp 19.00
Pris 215
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

CHUCK RAGAN AND THE CAMARADERIES KONSERTER STÄLLS IN

 

I april var det tänkt att den forne Hot Water Music-frontmannen Chuck Ragan och hans kompband The Camaraderie skulle komma till Malmö, Stockholm och Göteborg. Nu måste vi tyvärr meddela att dessa tre konserter ställs in då Chuck Ragan fått personliga förhinder. 

 

Återlösen av köpta biljetter kan göras via respektive inköpsställe t.o.m. den 11 maj 2015. 

 

Datum

8.4 – Malmö, KB (Obs! Inställt!)

10.4 – Stockholm, Debaser Strand (Obs! Inställt!)

11.4 – Göteborg, Pustervik (Obs! Inställt!)
 
Under 90- och tidiga 2000-talet var Hot Water Music ett etablerat band med en smått kultartad fanskara och när bandet lades ner fortsatte Chuck Ragan att ställa sig på scen och framföra hjärtknäckande låtar. Med ena benet i folkpunken och det andra i en singer/songwriter-tradition har Ragan etablerat sig som soloartist och har turnerat flitigt världen över. I våras kom hans fjärde album ”Till Midnight”, ett album som hyllades av bland andra Rolling Stone Magazine som jämförde Ragan med den store Bruce Springsteen.
Förra gången Chuck Ragan var i Sverige var under den fullpackade The Revival-turnén 2012 där flera andra punkcelebriteter även fanns med. Nu återvänder han till Sverige med det nya albumet i bagaget och kompbandet The Camaraderie för vad många kommer säga är ett kärt återseende.


Köp biljett