Offside – Live

Arrangör Offside & Appelgren/Friedner
Datum tisdag 19 mars
Insläpp 19.00
Pris 275 kr
Plats Stora Klubben
Köp biljett

OFFSIDE LIVE
En (på idéstadiet rolig!) allsvensk föreställning i två halvlekar från chefredaktörerna till Sveriges största fotbollsmagasin. Udda gäster, nyskriven musik och anekdoter utlovas! 

För snart fem år sedan spelade Anders Bengtsson och Johan Orrenius in vad som skulle bli det första avsnittet av Offsides podcast. I dag är det en av de mest populära sportpoddarna i Sverige med 35 000 lyssnare varje vecka.

MEN DET HÄR ÄR INGEN SIMPEL LIVEPODD! Anders och Johan ska inte bara pladdra om ditten och datten i 90 minuter.
– Nej, vi ska snarare vara smartare och mer förberedda än någonsin, säger Anders.
– Kanske också roligare! tillägger Johan.
– Kan vi vara »roliga«? undrar Anders. En gång skrev DN:s Johan Croneman att vår podd var den »långtråkigaste och mest humorbefriade« av alla och …
Johan avbryter:
– Den här texten är till för att sälja in oss! Det räcker nu. Så här: vi vill göra en föreställning med Allsvenskan som bärande tema. Vi skriver just nu på manuset och sedan ska vi repetera mer än Lasse Lagerbäck repeterar försvarsspel.

Anders igen: 
– På tal om Lagerbäck och Croneman … Lasse inleder ju varje föredrag med att påpeka att Filip & Fredrik utsåg honom till Sveriges tråkigaste människa. Så tar han av sig typ glasögonen och alla skrattar. Ribban är inte så hög.

Johan:
– Så här: Vi vill genom oss själva och med alla våra personliga tillkortakommanden dra med publiken på en allmängiltig berättelse om sporten som vi både älskar och hatar. Har vi själva en framtid i fotbollens värld och kan lilla Allsvenskan bli vår räddare när vi famlar efter engagemanget som krävs?

Anders avslutar:
– Det ska bli svinkul!


Köp biljett