Olivia Lobato

Arrangör Pustervik
Datum fredag 23 februari
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 250:-
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

I sommar har Olivia Lobatos namn synts på flera festivalaffischer över hela landet och hon har befäst sig som en av våra mest lovande nykomlingar. Idag släpper hon nya singeln ”Fan va dyrt” och en fem datum lång turné som äger rum tidigt 2024.

Efter succén med genombrottet ”Syrener” har Olivia hittat hem i sitt artisteri både i musiken och på scen. Under sommaren har hon spelat på några av landets största festivaler som Lollapalooza och Way Out West. I början av september öppnade hon för Benjamin Ingrosso under rekordkonserten på Huskvarna Folkets Park och trots sommarens framgångar är hon fortfarande i startgroparna av vad som spås bli en mycket lovande karriär.

Debuten gav Olivia nomineringar till både P3 Guld och Grammis och hennes träffsäkra musik fortsätter att beröra publik. I juni tog Olivia studenten, samtidigt släpptes en av årets skolavslutnings-anthems ”Resten av vårt liv”. Därefter har turnélivet och tiden i studion gått om vartannat och idag kommer äntligen mer ny musik i form av singeln ”fan va dyrt”.

I februari åker Olivia ut på sin första klubbturné med start i Köpenhamn den 22 februari och final på hemmaplan i Stockholm.


Köp biljett