Orkan + John Hoyles

Arrangör High Time
Datum lördag 4 mars
Insläpp 22.00
Pris 120
Åldersgräns 18 år på förköp
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Ännu en dunderkväll!

ORKAN
”Den nya proggen” hävdar självaste Nynningen om det Göteborgsbaserade bandet Orkan och ja, vi kan inget annat än hålla med.

Bandet från urskogarna i Borås blåste liv i vår stad och har efter att ha spelat ihop i sex år greppat tag om rockscenen med helhjärtad, härjig proggrock. Texterna som brusar av jordens vrede och samhällets olycka, blandas med dansanta takter. Det råder ingen tvekan om vilka som står längst fram i det nya 70-talsinspirerade tåget.

https://open.spotify.com/artist/1vQzopkdG5PP00opxQ5p9S

JOHN HOYLES
Mr Hoyles har till slut klämt ur sig ett solo-album som osar brittisk smutsglam, pubrock och annat gott! Tidigare har vi sett denna gitarr-superhjälte i Witchcraft och Troubled Horse bland annat. De senaste åren mycket aktiv med Spiders där han skrivit det mesta av musiken, typ allt. John har medverkat på flera album och turnerat världen över under de senaste 15 åren alltid redo med ett riff och en handfull solon som får de flesta gitarrister att bara gapa.

Denna kväll får vi se John tillsammans med Axel (Graveyard) på trummor och Erik (Motorbreath) på bas. En power trio de luxe!

DJ: Tia


Köp biljett