INSTÄLLT – Pale Honey

Arrangör Blixten & Co
Datum lördag 7 november
Insläpp 21.00
På Scen 21.30
Pris 250
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Tyvärr måste vi meddela att konserten kommer ställas in pågrund av rådande omständigheter och restriktioner. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
 
Alla återköp sker automatiskt, du behöver inget göra. Samtliga biljettköpare kommer att kontaktas via mail.

Ta hand om varandra!

Meddelande från Pale Honey – ”Det här är så himla himla tråkigt, men något vi känner att vi måste göra för att ta vårt ansvar i situationen som är nu. Turnén i november, som skulle startat på lördag, är tyvärr inställd. Vi är såklart väldigt ledsna och uppgivna över att ställa in ytterligare en gång det här året, men vi vet att det är det rätta för oss att göra. Ta hand om er och hoppas att vi ses snart <3”

Ps. alla biljetter kommer att återbetalas automatiskt.”

PALE HONEY
Allting startade startade då vännerna Tuva och Nelly träffades i grundskolan och började efter uppmuntran från sin mattelärare spela musik ihop. Eftersom instrumenten var nya för dem blev de första låtarna enkla i sin uppbyggnad vilket idag hänger kvar och de kallar själva sin stil för ”minimalistisk rock”.

Bandets uppmärksammade debut-EP ”Fiction” släpptes våren 2014, och följdes av festivalspeningar i både Tyskland och England. Året därefter kom deras hyllade självbetitlade debutalbum som ledde till att Sunday Times Culture har lyft fram bandet som en ”Breaking act”. Samma år släppte de sin första singel ”Youth” som resulterade i att bandet nominerades i kategorin ”Årets nykomling” på P3 Guld.

Bandets andra album ”Devotion” släpptes i oktober 2017 och för det albumet nominerades Pale Honey till ”Årets grupp” och ”Årets rock” på P3 Guld, samt kategorierna “Årets rock” och “Årets kompositör” på Manifestgalan. Musikmagasinet GAFFA lyfte fram Pale Honey med orden ”BÄST JUST NU” och att inget annat svenskt band låter som dem. De fick därefter dubbla P3 Guld-nomineringar för Årets rock och Årets grupp.
Pale Honey har sedan dess varit support till Iron & Wine’s Skandinavienturné, uppmärksammats av ingen mindre än Iggy Pop i hans egna radioprogram, spelat på Roskildefestivalen och medverkat på DR:s (Danmark Radios) TV-sända gala. Förutom turnéer i Sverige och Europa har bandet även gjort spelningar i USA och Hongkong.

Biljetterna säljs som gruppbiljetter för bord om fyra eller två stolar. Detta för att få in så pass mycket folk på spelningarna att de fungerar ekonomiskt samtidigt som arrangemangen är säkra och följer rådande regelverk. Överraska familjen eller kompisgänget med en biljett för fyra!


Köp biljett