Nytt Datum – Pale Honey + Support: Agent Blå

Arrangör Pustervik, Klubb Instant & All Things Live
Datum lördag 7 januari
Insläpp 20.00
På Scen 21.00
Pris 180
Åldersgräns 18
Plats Klubben
Köp biljett

Som följd av ändrade omständighet kommer konserten flyttas fram till lördag 7 januari 2023.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare vid eventuella biljettfrågor.

Från Pale Honey – ”Third time’s a charm! Can’t explain how excited we are for this to finally happen!”

Pale Honey åker på turné och spelar för första gången nya materialet från ”Some Time, Alone”.

För ungefär ett år sedan släppte flerfaldigt P3 Guld-nominerade Pale Honey sitt tredje studioalbum ”Some Time, Alone” mitt under brinnande pandemi. I vår åker Göteborgsbandet för första gången ut på turné med det nya materialet.

Från Pale Honey: Overkligt! Galet! Fantastiskt! Extrempirr inför att vi ska ut och spela igen. Hoppas vi ses!

Skivan fick ett varmt mottagande av bl.a. Gaffa, Nöjesguiden och albumets ledsingel Set Me Free spelades flitigt på P3. Nu är bandet i studion och planerar att ha ny musik färdig till nästa vår.

Pale Honey har turnerat flitigt de senaste åren och har bland annat varit support till Iron & Wine’s Skandinavienturné, spelat på Roskildefestivalen och medverkat på DR:s (Danmark Radios) TV-sända gala. Förutom turnéer i Sverige och Europa har bandet även gjort spelningar i både USA och Hongkong. 

Pale Honey från Göteborg består av Tuva Lodmark (sång och gitarr), Nelly Daltrey (trummor) och Anders Lagerfors (gitarr, bas och synth). Pale Honeys uppmärksammade debut-EP ”Fiction” släpptes våren 2014. Ett år senare släppte bandet sitt självbetitlade debutalbum som fick fina recensioner och generade en P3 Guld-nominering i kategorin Årets nykomling.

Hösten 2017 släpptes bandets andra album ”Devotion” som även det möttes av strålande kritik, bland annat i DN (”Livsbejakande mörkermelodier”, Sonic (”Kärnfull rock från en duo fulltankad av attityd”) och Nöjesguiden (”Tuva Lodmark och Nelly Daltrey förtjänar er uppmärksamhet”). Musikmagasinet GAFFA lyfte fram Pale Honey med orden ”BÄST JUST NU” och att inget annat svenskt band låter som dem. De fick därefter dubbla P3 Guld-nomineringar för Årets rock och Årets grupp.

Support: Agent Blå
Agent blå slog sina kloka huvuden ihop under pandemin och spelade in Atopos EP, som släpptes den 2a Oktober 2020 på det amerikanska skivbolaget Kanine Records. Det är det fjärde släppet sedan bandets debut med låten Strand 2015, och i skrivande stund jobbas det friskt på ett femte.
Nu har det gått några år sedan de senast stod på Pusterviks scen – Nytt år, nya låtar och ny energi!

Agent blå har tidigare spelat på scener som Jazzhuset, Skeppet och Yaki-Da i Göteborg, Debaser i Stockholm och flertalet scener runt om i Europa.


Köp biljett