Panda Da Panda + Jonas Schwartz

Arrangör Instant
Datum fredag 8 maj
Insläpp 21.00
Pris 200
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

PANDA DA PANDA
Panda DA Panda – eller Thibo Girardon som han heter i passet – är kanske en av våra mest originella och svårdefinierade artister just nu. Med sina vilda elektroniska produktioner, galna egen-producerade musikvideos, sång på bredaste skånska och live-shower som inte liknar nånting annat (och som ibland slutar med obehagliga machete olyckor men som oftast är glada och trevliga tillställningar), har han hittat en nisch som tveklöst är hans egen. Sedan 2011 när han släppte första singeln har han turnerat intensivt och den hängivna fan-skaran växer.

 

I slutet av januari släppte han låten Din vind där Joy gästar. Låten premiärspelades i Musikhjälpens glasbur och tippas kunna bli en av årets sommarplågor. Den har över 400 000 streams på Spotify och Panda Da Pandas totala katalog har över 25 miljoner streams. Bäddat för succéspelning med andra ord!

 

JONAS SCHWARTZ

Han har flyttat från det destruktiva festlivet i Göteborg, till Stockholm med lägenhet, flickvän och hund. I Göteborg jobbade Schwartz som rivare och var känd på byggen för att han alltid råkade slå sönder vattenrör och hade lungorna fulla av damm. På kvällarna festade han. Till slut flyttade han därifrån.

 

Resultatet av det nya livet är en färgstark elektronisk skiva som handlar om flykten från Göteborg, uppgörelser med gamla vänner, avundsjuka och kärlek.

 

Jonas har fått väldigt mycket och bra uppmärksamhet i blogg världen, bla PSL hyllade singlarna, Aftonbladet listade Jonas som mest spännande artist 2014, P3 Musikguiden höjde singlarna What If I Leave + Hold On till skyarna.


Köp biljett