INSTÄLLT – Paperwing + Lisa Wanloo

Arrangör Pustervik & Westside Music
Datum fredag 6 november
Insläpp 18.30
På Scen 19.00
Pris 150
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Tyvärr måste vi meddela att konserten kommer ställas in pågrund av rådande omständigheter och restriktioner. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
 
Alla återköp sker automatiskt, du behöver inget göra. Samtliga biljettköpare kommer att kontaktas via mail.

Ta hand om varandra!

Biljetterna säljs som gruppbiljetter för bord om fyra eller två stolar. Detta för att få in så pass mycket folk på spelningarna att de fungerar ekonomiskt samtidigt som arrangemangen är säkra och följer rådande regelverk. Överraska familjen eller kompisgänget med en biljett för fyra!

PAPERWING (release för albumet EQUILIBRIUM)
Bakom namnet Paperwing döljer sig den göteborgsbaserade artisten, producenten och låtskrivaren Jenny Soovik. Med musiken i blodet och en konstnärlighet som sätter avtryck skapar hon gränslös musik.

Göteborgaren Jenny växte upp i Landala med två jazzmusiker till föräldrar. Efter en kandidatexamen i improvisation från musikhögskolan i Göteborg började Jenny skapa sin egen musik som kompositör och producent. Efter att ha gett ut två egenproducerade album vilka uppmärksammades på bloggar som CLASH Magazine och Scandipop, blev Jenny headhuntad av skivbolaget Ninetone och släppte under 2020 sitt tredje album EQUILIBRIUM.

Paperwings musik har beskrivits med ord som som makalös, intelligent och unik – ett mish-mash av överlappande influenser som sträcker sig från klassisk pop till elektronika och kammarmusik. Kanske finns det ett namn på det nånstans, men hon har inte hittat det än.

LISA WANLOO
Indie/ folk singersongwritern Lisa Wanloo har sedan debuten 2018 gått från klarhet till klarhet. Orädd utforskar hon sina innersta känslor och tankar genom musiken och lämnar få lyssnare oberörda. Influerad av klassisk americana och folk men utan ett satt sound skriver hon från hjärtat och det märks. Vissa tycker sig höra det karga men vackra landskapet i Göteborgs norra skärgård där Lisa växte upp, andra upplever vakuumet i rymden med hennes röst som enda följeslagare. Liknelserna är lätta att förstå för den som lyssnat. Lisa bjuder på stora dova ljudbilder tillsammans med något skört och sprött. Under 2020 släpptes Lisas nya singlar Take me down, Hear och Darker genom Startracks.


Köp biljett