Parham

Arrangör Luger & Instant
Datum fredag 27 april
Insläpp 21.00
Pris 180
Åldersgräns 18 år på förköp
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Parham släpper sitt tredje album ”Torsken” den 6/4 och åker på vårturné med start den 13/4.

Med ett framgångsrikt 2017 bakom sig är Parham redo att rulla ut ny musik och återta sin position som en av Sveriges mest spännande artister. Det nya albumet ”Torsken”, som släpps den 6 april, är det mest färgstarka och melodiösa som Parhams hittills har gjort, och kommer garanterat sätta sina spår i musiksverige. Plattan innehåller även flera intressanta gästinhopp av artister som Parham själv ser upp till och inspireras av. Med skivan berättar Parham om ett år med många toppar men också dalar, att prestera som bäst när du mår som sämst och hur det känns att förlora nästan all sin trygghet, att ”torska allt”.  

I fredags släpptes det andra smakprovet från det kommande givet, maxade ”Tranquilo”, som gästas av ingen mindre än Mwuana. Nu kan vi även meddela att Parham åker ut på en turné med start den 13/4 i Stockholm på Debaser Strand.

Parhams debut ”Pojk” från 2014 kritikerhyllades och belönades bland annat med pris för Årets hiphop på Manifestgalan och Nöjesguidens Göteborgspris i kategorin Musik samt Årets genombrott på Kingsizegalan. Med andra skivan ”Hemma här” som kom 2016 utvecklade Parham sin musikaliska identitet och beskrevs då som en av Sveriges bästa textförfattare och hyllades av pressen. Dagens Nyheter skrev att han ”visar än en gång att han är svensk hiphops just nu kanske allra vassaste berättare”, och Gaffa menade att ”det är ett konststycke att sätta ihop ett album så här fint.” Skivan Grammisnominerades, och under P3 Guld framträdde Parham med två låtar. Med nytt album och en storslagen turné är det här året som Parham tar karriären till nästa nivå. 
13/4 Stockholm, Debaser Strand 
18/4 Uppsala, Katalin
20/4 Norrköping, Arbis
21/4 Malmö, Babel 
27/4 Göteborg, Pustervik
5/5 Lund, Mejeriet

DJ's utannonseras längre fram.

Fredagen den 27 april
Dörrar kl 21
Åldersgräns 20 år, 18 år om du köper förköp

Vi ses!


Köp biljett