Perkele + Troublemakers + The Liptones

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 2 maj
Insläpp 21.00
Pris 180
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Club Slacker presenterar stolt lite utav en allstarkväll då vi har dessa tre giganter från den svenska punkscenen på en o samma kväll! 
 
PERKELE – på scen 00.00
Kungarna av den svenska oi-scenen har ångat på sen 1993 och är nu aktuella med sitt senaste album ”A Way Out” som släpptes i oktober förra året. Den nya plattan innehåller aggressiviteten från ”Voice of Anger”, singalong-stuket från ”Confront” samt melodiösa pärlor som på ”Forever” vilket gör att ”A Way Out” känns som en helgjuten skiva där Perkeles alla olika sidor kommer fram. 
Efter ett alldeles för långt uppehåll med gig i Göteborg så gjorde de ett bejublat gig på Showdown i Oktober och både Perkele samt publiken fick blodad tand och ville ha mer. Nu är det dags för Pustervik att få sin dos!
 
 
TROUBLEMAKERS – på scen 23.00
Medan musiktrender kommit och gått har Troublemakers bitit sig fast med sin okomplicerade rock'n'roll punk på svenska. Med rötter i den tidiga svenska punkmyllan har de överlevt sig själva och ett otal statsministrar.
Troublemakers signum har alltid varit integritet, spelglädje och energi.
2010 blev dom vinnare i kategorin punk/hardcore på Manifestgalan för deras senaste album "Made in Sweden". Sju fullängdare, ett flertal singlar och medverkan på diverse samlingsskivor har gjort Troublemakers till ett utav Sveriges viktigaste punkband. Dom har erövrat fem huvudstäder och gjort över 400 spelningar runt om i Sverige och i sex europeiska länder. 
Troublemakers ligger bakom gamla klassiska låtar som ”Staden Göteborg”, ”Ronka”, ”Moderater” men har fortsatt att skriva hits såsom ”Majorna Brinner”, ”Ein Zwei Polizei” m.m. Räkna med allsång!
 
 
THE LIPTONES – på scen 22.00
Från den goa svenska ska-tiden då man kunde njuta av band som Liberator,The Liptones, Chickenpox o USCB Allstars live, tyvärr är inte många band aktiva idag.
The Liptones kör fortfarande på med samma ös. Du har väl inte glömt hits som ”Fight For Your Rights”, ”My Way” samt ”Free Like A Bird”? Ränderna går aldrig ur tigern som man säger, o precis som den arbetarklassdänga ”Fight For Your Rights” är, tar Liptones fortfarande sin specialbyggda traktor från Skaraborg till gigen. Inga divalater här inte. Put your dance shoes on!
 
DJ’s
Stora Klubben: TBA
Matsalen: TBA


Köp biljett