Pop Up Club

Arrangör Pustervik
Datum torsdag 8 juni
Insläpp 22.00
Åldersgräns 18 år
Plats Lilla Klubben

Pop Up Club är den nya klubben på Pustervik som hålls varannan Torsdag i månaden och som erbjuder två liveakter och Dj´s för en helt kostnadsfri entré!

I en tid där det mesta verkar smetas ut i en enda grå sörja poppar den nya klubben "Pop Up Club" upp med ett färgstarkt Pang, Bom, Crash! och presenterar nya profeter för törstiga anhängare av det som kommit att kallas populärmusik. En salig blandning intressanta akter intar varannan Torsdag någon av Pusterviks tre scener för att injicera tro, hopp och jävlar-anamma till en lokalscen som under senare tid kan betraktas som tämligen slumrande. 
Detta råds bot på genom låga trösklar, högt i tak, fri entré med liveband och Dj`s hela natten lång, ett recept som garanterar en dunderfest dit alla är inbjudna! 
Akterna hittas främst inom Göteborgsscenen men då och då dyker även nationella som internationella akter upp.

Pop Up Club är som det låter, ett tidsbestämt tillfälle som under Maj och Juni dyker upp och förgyller vår- och försommarkvällen. Efter ett kort sommaruppehåll återkommer klubben under September och Oktober månad med ännu ett späckat program. Därefter hoppas vi givetvis på fler tillfällen! 
Så ta tillfället i akt och unna dig denna exklusiva dagsslända, tiden är ju ändå vår!