Primadonnans Efterfest – Lena Junoff med vänner

Arrangör Pustervik
Datum torsdag 19 januari
Insläpp 19.00
Pris 120
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

Primadonnans Efterfest 2017
(Primadonnan Junoff och de andra flickornas succéföreställning)
 
Primadonnans Efterfest 19/1! Lena Junoff – en artistisk karaktär utan like i denna stad och med historier som ingen annan. Aktiv sedan 60-talet har hon sjungit med både Duke Ellington och Johnny Bode, lagat omelett till Beach Boys och invigt färg-tv i Västtyskland. För att nämna några av alla bragder.
Denna afton tillsammans med Hanna Chawki, Michele Collins, Josefin Cederwall och en stark trio bjuds vi på en repertoar som endast kan beskriva som berg och djupa dalar. Fyra av Göteborgs mest oanpassade divor slår sina påsar ihop för att skapa kaos tillsammans med ett kompband som städar rent.
Lena Junoff, primadonnan från Hisingen med den tecknade boken om hennes liv och recept. Även DUKE ELLINGTONs gamla sångerska som sjungit med eller träffat de flesta stora artister och musiker i världen.
Josefin Cederwall, operasångerska och performance-artist som gillar att sjunga i oväntade experimentella sammanhang.
Michele Collins, performance-artist och komedienne som skapat ett helt unikt scenspråk befriat från konventioner. En av medlemmarna i legendariska TAIPHOON TIVOLI.
Hanna Chawki, kompositör, sångerska och filmskådespelare. Personen bakom sinnesutvidgande band som SURREAL LOVERS och A LADY´s TRIAL
 
Bandet:
Pontus Torstensson, trummor
Timo Lundgren, bas
Tommy Kotter, piano


Köp biljett