Punk på Pustervik!

Arrangör Noise Attack
Datum söndag 21 maj
Insläpp 19.00
Pris Gratis
Åldersgräns 18 år
Plats Lilla Klubben

ANXIETY (Glasgow, Skottland)
Under 10-talet har den internationella punkscenen vitaliserats på bred front, ett nytt gäng band som inte backar för att experimentera med det nu urgamla formatet hardcore har tagit plats och Anxiety är ett av dem som just nu får mycket uppmärksamhet. De headlinear punkfestivaler lite över allt i världen och får samtidigt kredd av prestigefulla institutioner för avant garde-musik så som the wire som lät deras debut komma med på deras årsbästalista 2016.

Hur låter denna musik undrar du kanske? Man kan göra det lätt för sig och nämna ett antal band som t.ex. rudimentary peni, crazy spirit eller sonic youth på sitt mest aggresiva. Vi föreslår dock att du klickar på länken nedan och tar del av själva oljudet för att bilda dig en egen uppfattning, alternativt bara dyker upp på spelningen för de ska tydligen vara helt sinnesjukt bra live.
 

SKIFTANDE ENHETER
lokalt punkband som kan misstas för garagerock pga orgel, lugg och telecaster. De som vet något fattar dock att det låter som nånting från en "vägra raggarna benzin" samling eller något john peel spelat ca 1978.
 

LÖSS
lokalt HARDCORE-band, grisigt och smutsigt med HÖG ENERGI!!! Bangar inte för något.
 
FRI ENTRÉ