Pustervik 5 år!

Arrangör Pustervik
Datum torsdag 27 april
Insläpp 20.00
Pris Gratis
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben

I fem år har Pustervik pulserat. Det har varit hårt, känsligt, nostalgiskt och väldigt roligt.
Så på självaste 5 års dagen ställer vi till med fest! Kom och fira fem år av musik, möten och glädje! Djs i varje spelbart hörn och guldkorn på scen i stora klubben – hela huset ska aktiveras natten ut.
På scen finner du:
Sarah Klang är den ledsna countrytjejen från Göteborg som med två släppta singlar fått hela Sverige att avundas hennes melankoli. Debutsingeln ‘Sleep’ i maj 2016 och nyligen kom uppföljaren ‘Strangers’ som hyllats av hela musikerkåren – både i Sverige och i utlandet. Hennes ljudbild är inte lik någon annan – kanske för att hennes inspiration hämtas från gamla brudklänningar, Barbara Streisand, ambient electronica, 80-talspappor och plastblommor.
Franska Trion 2016 släppte bandet sin sjunde platta "Som ett spjut genom dagarna" – 20 låtar om kärlekens helvete och paradis.  Sångaren, pianisten och låtskrivaren Matti Ollikainen hälsar själv att det har blivit någon form av rockmusik, något alldeles extra. Vi håller med och hälsar att det är en dynamisk sammansättning som fullkomligt exploderar live.
Karaokebandet – no words needed! Det är precis vad det låter: karaoke med ett överkvalificerat liveband. Så sluta drömma, värm upp stämbanden och ta steget upp på scen.
 
Dörrar är kl 20 och vi kör först till kvarn/i mån av plats. Ses i vimlet!
Tips – kan vara bra att ta ledigt dagen efter.
 
FRI ENTRÉ