RADAR (release) + Stor som Lola + The Cant´s

Arrangör Pustervik
Datum torsdag 14 juli
Insläpp 19.00
Åldersgräns 18 år
Plats Lilla Klubben

RADAR firar release av digitalt släpp av debuten "Någon slags karaktär" med spelning i gott sällskap av bästa Stor som Lola och The Can'ts! Mest som en bra ursäkt att få göra allt som är gött – dansa, sjunga och dricka hundra öl! Kom kom!

FRI ENTRÉ HELA KVÄLLEN
Dörrarna slår upp klockan 19.00. Första bandet på scen klockan 20.00. 
 

Stor som Lola
Är något du sörjer om du inte fått chansen att se. Vi är mäkta stolta över att få dela scen med ösigaste kuturtantspunkarna i stan. Som de uttrycker det själva: "Stor som Lola spelar kulturtantspunkStor som Lola spelar högt och entusiatstiskt. Stor som Lola spelar även om ingen lyssnar."

https://soundcloud.com/stor-som-lola
https://www.facebook.com/kulturtantspunk/?fref=ts

The Can'ts
Purfärskt punkband från stan med en hel del kopplingar till schlätta. De är faktiskt så färska att de fortfarande inte har något att lyssna på ute på nätet än, men de intygar att det kommer inom kort. Till dess kan vi intyga att det är röjigt så det förslår!

https://www.facebook.com/thecantsgbg/?fref=ts

RADAR
Någon beskrev det som "retroaktiv tonårsromantik. Sprött och medryckande" och det är ju trevligt. Vem vill inte vara med om det? Inom kort finns albumet "Någon slags karaktär" på Spotify. Tills dess några goa bitar på soundcloud. 

https://www.facebook.com/radargbg/?fref=ts
https://soundcloud.com/radar_gbg
Facebook länken 
https://m.facebook.com/events/1701860476745123?acontext=%7B%22ref%22%3A104%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&aref=104