Rae Sremmurd

Arrangör Luger
Datum torsdag 19 november
Insläpp 19.00
På Scen 20.00
Pris 295
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Rae Sremmurd är årets kanske hetaste hiphop-akt. Billboard, Pitchfork, Nicki Minaj och Justin Timberlake är ett axplock av alla som fått ställa sig i led för att hylla Mississippi-duon. I november kommer de till Sverige för första gången för för två tunga nedslag i Stockholm och Göteborg. 
Bröderna Khalif "Swae Lee” Brown och Aaquil "Slim Jimmy” Brown växte upp i Tupelo i nordöstra Mississippi – Elvis Presleys hemstad – i ett av Mississippis mest nedgångna och kriminellt belastade områden. Efter att i tonåren började arrangera fester och spelningar runtom i Tupelo lärde duon sig själva att skapa beats, DJ:a och spela in musik, något som kommit att prägla deras unika ljudbild. 
Efter att ha signat till producenten Mike WiLLs skivbolag EarDrummers släppte de singeln “No Flex Zone” i maj förra året och sedan dess har det – välförtjänt nog – gått sjukt snabbt. Debutalbumet "SremmLife" tog sig upp till femteplatsen på albumlistan i USA tidigare i år och möttes av lysande recensioner, samtidigt som artister som Nicki Minaj, Pusha T och Young Thug alla har valt att jobba med Rae Sremmurd.   
Den 19 november gör Rae Sremmurd äntligen sin Sverigedebut på Pustervik i Göteborg och 21 november därpå är det Stockholm och Debaser Strands tur – obligatorisk närvaro för alla hiphop-fans och alla andra som vill känna pulsen på 2015-års soundtrack.


Köp biljett