Rebecca & Fiona + Special Guest: Panda Da Panda Support: Gina Lee

Arrangör Klubb Instant
Datum torsdag 28 april
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 225
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Att Rebecca & Fiona tagit över skivspelare framför publikhav runt hela världen är knappast nyheter för någon.  Nu tar de steget mot att bli internationella popstjärnor och kommer under året ta sig an scener med en helt ny livesättning. Den 28 april inleds duons vårturné på Pustervik i Göteborg – därefter väntar stopp i Malmö, Stockholm, Uppsala och Lund. I och med detta säger vi sayonara till allt vad vinter och kyla heter och lämnar över några av vårens finaste konsertkvällar i händerna på en duo som kommer förvalta dessa på bästa sätt: fullmatat och på högsta volym.
Rebecca & Fiona lade grunden till sin karriär på EDM-scenen år 2010 med sin första singel ”Luminary Ones”. Sedan dess har succéduon har turnerat världen över och spelat på festivaler som Electric Daisy Carnival, Beyond Wonderland och Tomorrowland och spelat sida vid sida med några av de mest respekterade namnen inom dansmusik – såsom Tiesto, Kaskade, Steve Angello och Axwell. 
Under året 2015 signade Rebecca & Fiona en major-deal för USA och nu görs en internationell storsatsning på de svenska stilikonerna. Med senast släppta singeln ”Sayonara” som flagskepp, gör Rebecca & Fiona i det närmaste ett genrebyte när de tar ett kliv från den elektroniska dansmusiken och flyttar sig närmare pop-fåran utan att för en sekund tumma på den kompromisslösa attityd och kaxiga självständighet som blivit deras signum. Rebecca & Fionas utveckling från DJ:s till popstjärnor har pågått ett tag och kommer att bli ännu tydligare på deras kommande spelningar där de kommer ta sig an scenen med full livesättning.
I fredags fick vi ett smakprov på vad som väntar på kommande konsertkvällar, när Rebecca & Fiona framförde senast släppta singeln Sayonara på Skavlan på SVT1. Om du av någon anledning missade: kolla in detta här.
 


Köp biljett