Redline Recordings: Linda Pira, Stor & The Salazar Brothers

Arrangör Klubb Instant
Datum fredag 25 oktober
Insläpp 22.00
Pris 170
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

 

Redline recordings är en institution inom svensk hiphop och är lika angeläget som när det bildades 1996 som idag. Vi är därför extra stolta att tillsammans med Luger presentera: TSB (The Salazar Brothers), Linda Pira och Stor på Instant/Pustervik den 25 oktober

 

Linda Pira var från början av det mer skönsjungande slaget, även om hon inte tog komplimanger om hennes röst på allvar. Men en rastlöshet och ett driv fick henne att ständigt tappa fokus – innan hon upptäckte thaiboxningen. I åratal har hon nu boxats, tränat och gått matcher, och hittat fokus. Men med boxningsglädje och livsfokus försvann rösten. Boxare gör ljud när de är i ringen och hesheten smög sig på snabbt. Nu låter Linda Pira som ingen annan. Hon är hård, petar naglarna med stilett och på debuten, dubbelsingeln ”Bang Bang / Bäng Bäng” läser hon lusen av er alla. För det är vad hon gör bäst, med ett flyt och en attityd som andra bara kan drömma om.

 

Stor är Ulises Infante, 26 år och redan veteran. När hans andra album ”Nya Skolans Ledare” kom 2009 skrevs den svenska rapkartan om omedelbart. Och när hans tredje album ”Shere Khan XIII” kom i maj i år så höll många kollektivt andan. På twitter spekulerades det i om Stor skulle lyckas med en uppföljning. Utandningen var snabb och lättad. Med låtar som ”Stolthet” och just ”Rom & Kush” är det ingen tvekan om saken; Stor är här för att stanna. Successionsordningen är säkrad. Stor är kung.

 


Köp biljett