Releasefest för Berg & Bedragare! + The Tape + Patrik Wennberg

Arrangör Klubb Instant & Svartedalen
Datum fredag 10 juni
Insläpp 21.00
Plats Stora Klubben

Klubb Instant och Svartedalen presenterar: BERG & BEDRAGARE (RELEASEFEST), THE TAPE OCH PATRIK WENNBERG

Svartedalen gör slag i saken och arrangerar tillsammans med Klubb Instant fest med skivrelease för Berg & Bedragare samt akterna The Tape och Patrik Wennberg.

BERG & BERDRAGARE

Berg & Bedragare är nu albumaktuella med sin andra skiva. Som uppföljare till bandets självtitulerade debut släpps uppföljaren "Hav med väggar" på nystartade BlackValley Records. Det skrivna ordet får vara det centrala och de flammande tonerna av country, pop och folkrock är det fundamentala. Det finns en stor portion erfarenhet bland medlemmarna i Berg & Bedragare. Musikerna rör sig konstellationer tillsammans med Strängen (Hellacopters)Caravan Kidssamt Easy October och har spelat in plattor med både Dan Viktor och Björn Olsson bakom spakarna.
www.facebook.com/bergochbedragare
http://bergochbedragare.wordpress.com/
https://open.spotify.com/artist/43rQKrVqeF2P1q1oNAGr0R

THE TAPE

Med en suggestiv ljudbild, medvetna texter och en lång efterklang skapar The Tape ett unikt sound som inte lämnar någon oberörd. Trion har den senaste tiden setts på bland annat på Musikguiden i p3session, i p4 och varit aktiva inom Göteborgs indieklubbar. De senaste året har de även åkt på turné i Portugal och spelat i Tyskland.
www.facebook.com/thetapemusic
http://open.spotify.com/album/7E84COn2dV7Vs8Q66WuxZT

PATRIK WENNBERG

Patrik Wennberg är askan från övergivna bilfabriker. Han är hoppet om att erövra tomrummet mellan Älvsborgsbron och Göta Älv. Han är den eviga längtan att göra något vackert. 
Efter att i december ha släppt debut-LP:n ’All my friends are superheroes’, tillsammans med en handfull musikvideor, är han nu mitt uppe i en Skandinavienturné innan siktet ställs in på inspelning av nya låtar under sommaren.
www.facebook.com/patrikwennbergmusic
http://www.patrikwennberg.com/
https://open.spotify.com/artist/6EnYCNkJKPKS84nZy8FeLe

Dj's avslöjas inom kort.

Fredagen den 10 juni
Kl 22-03
Åldersgräns 20 år
100 kr

Varmt välkomna!