Rhys Fulber & Priest + Supports: Craven + Kryptomorph

Arrangör KB West
Datum torsdag 12 september
Insläpp 19.00
På Scen 19.30
Pris 295
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Den hyllade svenska elektroniska trion Priest är tillsammans med kanadensiska musikern och producenten Rhys Fulber (Front Line Assembly) kommer till Göteborg för spelning på Pustervik den 12 september!

Veteranen Rhys Fulbers karriär tog fart med Front Line Assembly, ett projekt som banade väg för utvecklingen och definitionen av industrial och EBM-genren. Fulber växte upp i ett musikaliskt hem och drogs tidigt till den elektroniska ljudbilden. Som tonåring fick han sin första synth och ett par år senare slog han sig ihop med sin mångåriga vapendragare Bill Leeb. I fjol släppte Fulber albumet ”Your Dystopia, My Utopia”. Ett album där gammalt möter nytt, det är dramatiskt, spännande och fullt med tunga beats.

Bandet Priest formades av medlemmar från Ghost och har prisats för sitt debutalbum ”New Flesh” som släpptes 2017. I våras kom en uppföljande EP (”Obey”), vilken även den hyllats av kritiker och fans, såväl i Sverige som internationellt. Priest skapar musik i elektroniska drömmars vidsträckthet med målet att säkert ledsaga mänskligheten till nästa utvecklingsfas – sammanslagningen med maskiner. Uttrycket är starkt, både visuellt och musikaliskt, och bjuder en blandning av klassisk musik, mörk metal och popmelodier.

Support:
Craven
Kryptomorph


Köp biljett