Ritmo Latino

Arrangör Turning Live & Studiefrämjandet
Datum torsdag 21 juni
Insläpp 21.00
Pris Gratis
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen

Nya DJ-talanger intar Pusterviks scen tillsammans med etablerade artister. Studiefrämjandet och Pustervik bjuder in till en helkväll med varierade musikstilar!

Kvällen börjar med Viktoria a.k.a. DJ Vique är en ung tjej från Göteborg som har sina rötter i Sydamerika. Hon har alltid haft ett stort intresse för musik och rytmer i form av sång och dans, som hon ofta uppträdde i som yngre. DJ-intresset föddes för ett par år sedan med kvällskurser för att få lära sig grunderna. Viktoria älskar att spela inför publik. Allt som oftast blir det olika typer av house, gärna med inslag av latin och tribal.

Sedan fortsätter vi med live uppträdande med Jo-Man, som har under några år nishat sig med musikstilen Reggaeton. Han skriver på svenska och spanska. Hans mål med musiken är att sprida glädje och bjuda på en svensk reggaetonkväll med heta latinorytmer. Han har nyligen släppt sin skiva på spotify som heter #Fräsch. Missa inte denna kvällen!

Vi avslutar med Henrik the Dj, en veteran med 30 års erfarenhet i branschen som nyligen flyttade tillbaka till Sverige efter en karriär på franska rivieran. Han har spelat på många olika tillställningar och har ett otroligt stort utbud i mängder av stilar. Latino har alltid varit en favorit som har fått igång dansgolv från Schweiziska alperna till soliga Monaco.

Välkomna!