Rome Is Not A Town + Lava Bangs + Pablo Matisse

Arrangör Club Slacker
Datum fredag 6 oktober
Insläpp 21.00
Pris 120
Åldersgräns 20 år (18 år vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Club Slacker & Blackbird Artists presenterar Rome Is Not A Towns Releasefest! 

ROME IS NOT A TOWN 
Rome Is Not A Town från Göteborg debuterade 2015 med den ensidiga vinyl-7-an ”Stupid”, som följdes av fler singlar och EP:n “Careful Like You Cared”. Med sin larmiga indierock vann dom snart över alla med hjärta för noisefyllda gitarrer och furiöst driv. “It’s a Dare” är Rome Is Not A Towns debutalbum, producerat av bandet själva tillsammans med Pelle Gunnerfeldt, Per Stålberg och Olle Björk. 

Fredag den 29:e September släpps plattan äntligen i butik och det firar vi med ett rejält releasekalas på Pustervik fredag den 6:e Oktober!

”It’s sorta post-Riot grrrl, post-No Wave, experimental music and completely engaging from beginning to end.” – Thurston Moore (Sonic Youth) i NME

"Dyster, men vacker omfamning av totalt mörker." – Festivalrykten

Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/5F0yhCMTui7a3vPZUTslV3

LAVA BANGS 
Lava Bangs är kända som en explosiv och grym liveakt med musik som är skramlig och melodisk kombinerar de både lek och allvar med fingertoppskänsla. Albumet Quit Continue spelades in under de varmaste sommarveckorna under 2015 tillsammans med producenten Henryk Lipp. Resultatet blev en magnifik 10 låtar lång skiva som fått lysande respons både i Sverige och internationellt. Albumets singlar Ouch! och Quit Continue har bland annat spelats på P3, Amazing Radio och Radio Peru. 

HYMN.se har beskrivit Lava Bangs som en liveakt att hålla utkik efter, Gaffa.se gav albumet 4 av 6 stjärnor och Louder Than War gav den 8 av 10. Som detta inte var nog vann de pris för Årets Hårdrock på Manifestgalan 2017! Hårdrock, indiepunk, riot grrrl – etiketterna är många men alla är överens om att Lava Bangs är oemotståndligt charmigt fantastiska! 

PABLO MATISSE
Pablo Matisse är ett nytt punkband från Göteborg. Debuten släpptes i maj år och nu tar de sig an Pusterviks scen för första gången. Dock är det inte första gången de här rutinerade herrarna står på scenen då Pablo Matisse består av medlemmar från Soundtrack of our lives, Division of Laura Lee samt Affordable Hybrid! Man skulle kunna sträcka sig så långt som att säga att det här bandet redan har erövrat världen, de har bara inte gjort det ihop ännu! 

Pablo Matisse består utav:
Per Stålberg – Sång
Ian Person – gitarr 
Samuel Järpvik – bas 
Mikael Björklund – trummor

DJ:s konsertlokalen:
Denna kväll har vi valt att bjuda in två favoriter från den smutsiga södern! 

Emma Elstner från Blackbird Artists som även drev den grymma klubben Lost Sound back in da days I Stockholm. Det spelar alltså ingen roll vilken svensk stad vi snackar om, Emma är ofta spindeln i nätet oavsett! 

Emma packar även med sig den mytomspunne Mats Haglund på tåget upp (Jonks ohängda bror, snäppet rappare i käften o något vassare plattvändare än den där Haglund från Göteborg!)


Köp biljett