Royal Republic + Support: Liar Thief Bandit

Arrangör Live Nation
Datum söndag 10 april
Insläpp 20.00
Pris 320:-+service
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

ROYAL REPUBLIC GER SIG UT PÅ STOR SVERIGETURNÉ

På grund av rådande restriktioner flyttas den efterlängtade turnén med Royal Republic fram. Detta gäller samtliga datum inklusive konserten på Pustervik den 16 februari, det nya datumet för konserten blir 10 april. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta Tickster för eventuella biljettfrågor!

Malmös stoltheter Royal Republic är rockbandet som får folk att dansa. De har spelat på arenor runt om i Europa och lägger lika mycket energi på liveframträdanden som jobbet i studion. Bandets fjärde album ”Club Majesty” från 2019 är ett lysande exempel på bandets energi och glädje – som direkt smittar av sig till lyssnaren. Högaktuella med senaste singeln ”RATA-TATA” ger sig Royal Republic ut på en stor Sverigeturné i vår! 

Musiken är rock – men med influenser och flera lager av andra genres som tillsammans skapar bandets unika och dansvänliga musik. På senaste skivan ”Club Majesty” från 2019 adderas en känsla av discorock och kavajer med paljetter. Skivan beskrivs dessutom av flera kritiker som en ny nivå av partyrock. Sedan ”Club Majesty” har Royal Republic släppt singlarna “Superlove”, “Magic” och nu senast “RATA-TATA”. 

Sångaren Adam Grahn beskriver bandets uppträdanden så här:

”Vi spelar för dansgolvet. Vi spelar för alla som dansar. Vi har alltid haft ett sånt groove.”

Royal Republic lägger lika mycket kärlek i studion som på scenen och att få se bandet live är en upplevelse som du sent kommer att glömma. I vinter spelar de på Royal Rock Fest innan de ger sig ut på sin stora turné som startar i Göteborg den 16 februari för att sedan avslutas i Linköping den 23 april!

Turnédatum

16 februari – Pustervik, Göteborg (FRAMFLYTTAD KONSERT)

17 februari – Katalin, Uppsala

18 februari – Cozmoz, Borlänge

19 februari – Lilla Helfvetet, Mora

25 februari – Bongo Bar, Jönköping

26 februari – Mejeriet, Lund (FRAMFLYTTAD KONSERT)

4 mars – Halmstad Live, Halmstad

5 mars – Tivoli, Helsingborg

22 april – Frimis, Örebro

23 april – Skylten, Linköping

COVID-19 information:

För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära ansiktsmask, uppvisa bevis på vaccinationsstatus och/eller tillhandahålla bevis på negativt covid-19-test. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

In the best interest of fans and staff, the Event Organizer is monitoring local COVID-19 trends and will meet or exceed protocols mandated by local governments. By purchasing tickets to this event, you agree to abide by the health and safety measures in effect at the time of the event, which may include, but not be limited to, wearing masks, providing proof of vaccination status and/or providing proof of negative COVID-19 test. Check back often for updates to your event venue website as guidelines are subject to change.


Köp biljett