Sabina Ddumba + Leslie Tay

Arrangör Klubb Instant LIVE:
Datum fredag 24 mars
Insläpp 21.00
På Scen ca 22.00
Pris 320
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Sabina Ddumba släppte år 2015 hitsinglarna ”Effortless” och ”Not Too Young” med vilka hon belönades en Grammis och P3-guldpris för Årets Nykomling. Samma år turnérade hon även runt Norden och fick ett erkännande som en liveartist av rang.
 
För mindre än en månad sedan kom sen hennes hett efterlängtade debutalbum "Homeward Bound" som fick kritikerna att jubla. Jan Gradvall kallade det Årets Klokaste Album och Nöjesguiden skriver att Sabinas aura av världsvan vishet genomsyrar stora delar av albumet. 

Hon har på Homeward Bound samarbetat med flera stora producenter såsom LunchMoney (Nicki Minaj, Twenty One Pilots), producentkollektivet Wolf Cousins (Ariana Grande, Jennifer Lopez, Taylor Swift), Nick Ruth (Wiz Khalifa, Zara Larsson, Nick Jonas) och MNEK för att nämna några.

 

Med detta kritikerrosade album i bagaget kommer Ddumba åka ut på en omfattande vårturné 2017, med namn Homeward Bound Tour. 

 

 ”Studion är kul, PR- arbetet är kul,  men … Jag gör allt detta för att få spela live och möta publiken. Jag har som roligast när jag står på scen och jag älskar att spela live. Jag har fullt band med mig och jag satsar allt på min liveshow. Nu har jag äntligen släppt mitt debutalbum och jag längtar att få spela mina låtar för er.” säger Sabina. 


Köp biljett