Saga

Arrangör KB West
Datum söndag 6 november
Insläpp 19.00
På Scen ca 20.00
Pris 390
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

I höst är det åter dags för det progressiva rockbandet Saga att besöka Göteborg! Den 6 november ser vi dessa herrar inta Pusterviks scen.

Bandet Saga bildades 1977 i Toronto. Namnet Saga tog de för att de på sina fyra första album hade ett genomgående tema, som en saga. De skapade ett nytt sound och framgångsrika hits som ”Wind Him Up””On the Loose””Humble Stance” spelas än idag på radiostationer runt om i världen. Under sin långa karriär har gruppen sålt över 8 miljoner skivor. De har fått flera utmärkelser och turnerat flitigt på vår glob. Gruppen har genom åren byggt upp en stadig och trogen publik.

2012 släppte gruppen Saga sitt tjugonde album ”20/20” efter att ha återförenats med originalsångaren Michael Sadler. Senaste plattan ”Sagacity” kom i september 2014.

Nu är det dags för gruppen Saga att åter stifta bekantskap med sin trogna publik. På scen får vi möta Michael Sadler (sång), Jim Crichton (bas), Ian Crichton (gitarr), James Gilmour(keyboard), och Michael Thorne (trummor). Missa inte när bandet besöker Pustervik 6 november!


Köp biljett