Sakarias

Arrangör Instant
Datum fredag 12 oktober
Insläpp 22.00
Pris 140
Åldersgräns 18
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Det var på tok för länge sen Sakarias gästade Instant, senast var med brodern Lorentz efter deras magiska album ”Himlen är som mörkast när stjärnorna lyster starkast”. Så vi är SÅ glada att han kommer igen, nu med väskan full av starkt solomaterial.

Biljetter är släppta, köp din i tid!

Sakarias är en av Sveriges mest firade artister och låtskrivare i modern tid, vinnare av grammis och med över 100 miljoner spelningar på Spotify. Sakarias fortsätter sin resa i universum med nya albumet ”Mars” som släpptes i somras.

”Mars”, hans fjärde studioalbum, gästas av brodern Lorentz, Madi Banja, Rebecca & Fiona, Titiyo, Duvchi, Omar och Pernilla August. Det korta albumet släpps, bara dagar efter Nasas upptäckt om eventuellt liv på den röda planeten. Och kanske är det just det albumet handlar om. Att vakna till liv. Eller födas på nytt. Men vem vet.

Albumet är byggt på omedelbar intuition. Texter och melodier är improviserade i inspelningsmomentet för att fånga något bortom det uttänkta. Detta följt av noggrann produktion, hantverk och detaljrikedom. Tanken var hela tiden att göra ett kort album med känslan av ett fullängdsalbum.

 

DJ: Camila Astorga Diaz


Köp biljett