Samling + Terra

Arrangör Woody West Lördagsklubb! Live:
Datum lördag 21 november
Insläpp 22.00
Pris 120
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

SAMLING
Samling är gruppen som inledde med att ta en gruppbild innan man ens repat tillsammans. De flesta av de många bandmedlemmarna lärde därefter känna varandra medan man mödosamt tråcklade ihop låtar till 2011 års debutalbum ”När mullret dövar våra öron blir vi rädda”

Till frontpersonen Max Groundstroems grundvision lades ett halvdussin andra. Vissa stämplade Samling som nyprogg, andra nöjde sig med att konstatera att det var länge sedan – om någonsin – ett svenskt band så euforiskt kombinerade åsikter med groove. I slutänden blev det svensk rockmusik från någon annanstans.

När Samling nu är tillbaka med ett nytt studioalbum, bandets tredje, så är det resultatet av ett och ett halvt års hårt arbete. ”Sen glömmer jag hur du ser ut”, som släpps den 23 oktober, är bandets mörkaste och ärligaste samling låtar, hittills. Mörkret balanseras upp av en poetisk lätthet och harmoni, av det ”luddiga, psykiga filter som ÄR Samling”. Med albumet i ryggen åker Samling på turné som kommer stanna till i både Malmö, Göteborg, Lund och Stockholm.

Lyssna på nya singeln ”Du” och njut/längta/peppa inför dessa spelningar!

TERRA
Terras historia börjar där Ram Di Dams slutar. Göteborgsbandet Ram Di Dam var en framgångssaga som slutade i spillror. En kaotisk resa som till slut havererade trots miljoner lyssningar på Spotify, fans världen över, turnéer i Europa,. Singlarna spelades flitigt på radio och kunde också höras i TV spelet FIFA 2011.

När det uppvirvlade dammet lagt sig stod barndomsvännerna Mathias Ek och Karl Sundström kvar. Karl och Mathias spenderade de kommande två åren i replokalen, arbetade hårt och och under våren 2014 hittade Terra fram till sitt sound, sin form och sin egna identitet.


Köp biljett