Samling + Toad Venom

Arrangör Pustervik
Datum fredag 10 november
Insläpp 21.00
På Scen 22.00
Pris 180
Åldersgräns 18 år
Plats Matsalen
Köp biljett

Samling: Efter ett sju år långt uppehåll är Samling äntligen tillbaka! Denna gång med det nya albumet ”Autisten” som släpps i oktober på Berlinbaserade Robotor Records som drivs det tyska rockbandet Kadavar. Nya skivan är ett melodispäckat album med ett brett spektrum av låtar. I alla fall som man frågar Samling och Max Groundstroem själv.

”Jag lyssnar knappt på hela album längre, det blir mest enstaka låtar här och där från olika band och artister. Så jag tänkte ’varför inte bara se på den här skivan som en playlist’, vilket underlättade hela processen och gjorde att jag kände mig fri att ta andra kreativa beslut.”

Samling grundades sångaren och låtskrivaren Max Groundstroems vars mix av pop, rock och neo-psykedelia har gett dem en plats i den skandinaviska musikscenen. Musiken är känd för sina hooks, stora melodier och sväng, och använder ofta humor i texterna för att utforska känslor av isolering och socialt utanförskap.

Toad Venom: Not to be confused with Toad eller Venom. Psykedelisk sinnesutvidgande explosiv rymdpopsritualistisk komposition eller bara ännu ett lame rockband från hjärtat av Sverige, du väljer! Nu på äntligen på Pustervik igen, förmodligen långt ifrån dig!

”Vi är 100% glada att få spela med världen bästa Samling!” Säger bandet.

Dj Wilhelm Tengdahl:

”Wilhelm Tengdahl (Randiga Klubben, KLUBB I-D-I-O-T, Stay Shoreline, 95-05 m.fl) har vanligtvis klubbar på Debaser i Stockholm men kunde inte tacka nej till att resa till Lilla London för denna magnifika afton. Räkna med Rock, indie, pop och alla subgenrer under detta musikparaply.”


Köp biljett