Sarah Klang

Arrangör Swell
Datum lördag 4 november
Insläpp 21.00
Pris 120
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Swell presenterar nöjsamt Sarah Klang LIVE

Klangs ljudbild är lika unik som hennes röst som placerar lyssnaren i hennes eget universum. Inspirationen finner hon i gamla brudklänningar, Barbara Streisand, 80-talsfarsor och plastblommor.

Med endast två singlar släppta har Sarah Klang redan begeistrat lyssnare över hela världen med sin melankoliska charm. Debutsingeln Sleep släpptes 2016 och tidigt 2017 ankom andra singeln Strangers, hyllad av både press och lyssnare.

Under året har Klang spelat på festivaler och klubbar för trollbundna själar. Parallellt har hon spenderat tid i studion tillsammans med producenten Kevin Andersson för att arbeta på debutalbumet som anländer tidigt 2018. Nya singeln Left Me On Fire släpps i september och är mixad av Thom Monahan (Pernice Brothers, Devandra Banhardt, Vetiver, Beachwood Sparks mfl).

De lyckliga som bevittnade Sarahs spelning på Folkteatern under Way Out West vet, att vi just nu ser en världsstjärna födas framför våra ögon, i vår hemstad, från vår hemstad. Något som är lika unikt och dramatiskt som en solförmörkelse.

Efter konsert blir det självklart dans! DJ´s TBA inom kort.


Köp biljett