ShitKid + sir Was

Arrangör Klubb Instant LIVE:
Datum fredag 26 augusti
Insläpp 22.00
Pris 100
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

ShitKid

ShitKid beskrivs ofta som en av vår tids mest intressanta artister. Hon har spelat flitigt både i och utanför Göteborg, bland annat överallt i Göteborg, på Trägårn i Stockholm och på festivalen Gagnef. ShitKid, pulserande lo-fi där Åsa leker med reverb och loopar. Live är ShitKid en trio tillsammans med Greta Faxberg och Linda Hedström.

 

Åsa Söderqvist drog igång Shitkid hemma i sitt vardagsrum. Med hjälp av en halvtrasig dator där hon skapade gitarrsolon med vokala effekter blev sättningen röst och trummor. Hon släppte upp en låt på Soundcloud och blev signad av PNKSLM Recordings. Efter två singlar kom en EP april och den hyllades av bland andra SPIN, The Fader och Dazed. I höst släpper hon sitt debutalbum. 

 

 

sir Was

Det tog Joel Wästberg 15 år att våga dra igång sitt soloprojekt sir Was. Ep’n Says Hi släppte i april av City Slang (Anna von Hausswolff, Arcade FIre, CocoRosie). Den innehåller fyra magiskt bra låtar som på något sätt blandar Beck, David Crosby och D’Angelo

Joel har ett imponerande cv som musiker. Han har jammat med Sean Lennon, spelat på en festival i Mali, turnerat jorden runt några varv som medlem i José Gonzales band.


Köp biljett