Silvana Imam Extra Konsert

Arrangör Appelgren Friedner & Klubb Instant
Datum torsdag 10 november
Insläpp 19.00
Pris 320
Åldersgräns 20 år (18 vid förköp)
Plats Stora Klubben
Köp biljett

SILVANA IMAM GÖR YTTERLIGARE EN SPELNING I GÖTEBORG!! 

 

Biljetterna till den 9 novemer tog slut i ett nafs så därför är vi otroligt glada över att Silvana Imam stannar kvar i Göteborg och gör en spelning till dagen efter. Michel Dida är support även den här kvällen.

Biljetter är släppta. Köp i tid!

 

Efter ett 2016 av priser, utmärkelser, spelningar, albumsläpp, turnerande och sommarprat åker Silvana Imam – som på årets P3 Guldgala utsågs till bästa liveartist – ut på höstturné. Turnén, som fått namnet "Regnbågsfärger Över Sverige" Tour inleds på Arbis i Norrköping den 14 oktober.

 

I mars släppte Silvana Imam albumet "Naturkraft", som hyllades av såväl kritiker som lyssnare. Någon månad tidigare på Grammisgalan 2016 utsågs hon till Årets artist, den första rapparen att ta hem den kategorin. En stor och hängiven publik – som bl. a. såg till att Silvana Imam fick ta emot Guldmicken, utmärkelsen för årets bästa liveartist på P3 Guldgalan 2016 – har följt hennes steg under de senaste två åren hon vuxit fram som en av Sveriges största artister. Därtill spelningar utomlands på exempelvis South by Southwest i Texas USA, Filmfestival i Mexico, Roskildefestivalen i Danmark och Öya i Norge.

 

Det är Silvana Imams tid nu. Ännu mer så än någonsin förut. Det finns ett movement, en slags rörelse, runt henne som är långt mer än rap. Den finns i den höga nivån i alla visuella uttryck, i texternas emotionella vikt, i medvetenhet och i musiken.

 

–Jag vill göra den bästa mest progressiva musiken i Sverige. Jag vill förändra känslor och jag spelar på allas spelhalva. Här är jag, helt naken, det finns inga filter och ni behöver lyssna på mig.

 

Den 21 augusti avslutade Silvana Imam årets "Sommar i P1"-säsong med ett hyllat sommarprat om bl. a. ursprung och uppväxt, ställningstaganden och identitet.

 

Höstturnén har fått namnet efter textrader ur låten "Hon va" från senaste albumet Naturkraft.

Den 30 Augusti släpptes nya radio edit singeln från albumet – låten "Sett henne", feat. Erik Lundin och Fille Danza.

 

 

Support:

 
MICHEL DIDAs namn har ringt i varje hiphopheads huvud sedan fem år tillbaka. Med mixtapes och otaliga gästverser har Dida byggt en förväntan som få kan göra. Dida har bl. a. hörts på Timbuktus låt ”Spring”Adam Tenstas “Stockholm Paris” och Mwuanas ”Parranoia”.
2015 markerar Didas solodebut: första singeln “Höru Mej Bae” släpptes i augusti. Med ett säreget flow och ett mörkt basdrivet beat tog Dida nivån till cosmos och astro. Låten blev en stor viral hit.
Den 13 November släppte skivbolaget RMH Sound Michel Dida´s debut EP “E Du Dum” tillsammans med den nya energiska singeln “Trasig”. Sverige har adrig sett det här tidigare.
 


Köp biljett