Slowgold

Arrangör Pustervik & Luger
Datum fredag 15 oktober
Insläpp 19.00
På Scen ca 20.00
Pris 180 + service avgift
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

OBS, ytterligare nytt datum! Konserten med Slowgold flyttas från 3:e april 2021 till 15:e oktober 2021. Köpta biljetter gäller till nya datumet. 

Slowgold på vårturné!
Den 21 februari släpper Slowgold nya albumet Aska – och kort därefter inleds vårens omfattande turné.

Slowgolds känsloladdade hybrid av tidlös och drömsk rock, Neil Young-mangel och nervig postpunk är helt egen i sitt slag, förstärkt av att Amanda Werne inte bara förfogar över osedvanligt förhäxande röstresurser utan också är en exceptionell gitarrist. Den 21 februari släpps sjätte albumet Aska och det följs av en omfattande turné som har sin start på Storsjöteatern i Östersund 28 februari och rundas av på hemmaplan i Göteborg med en spelning på Pustervik 16 oktober.

Undan för undan vinner Slowgold nya fans. Publiken har på egen hand letat sig fram till bandets musik, i takt med att ryktet om deras kvaliteter och spridits från mun till mun. 2018 års album Mörkare vann en Grammis och på Aska tänjer de, med hjälp av producenten Mattias Glavå, på gränserna för sin musik och stakar ut en ny riktning framåt. Första smakprovet ”Nåt” släpps idag och av med det som fingervisning är det ett storslaget album som väntar.


Köp biljett