Songs Of Boda + Lisa Wanloo |konsert 2

Arrangör Adore Music & Westside Music
Datum fredag 31 juli
Insläpp 21.30
På Scen 22.00
Pris 175:-+service
Åldersgräns 18 år
Plats Stora Klubben
Köp biljett

Biljetterna till spelningen med animatören Freddy Wallin tog slut i ett nafs så nu släpper vi ytterligare en spelning med 40 biljetter senare samma kväll. 

Denna gång får Songs of Boda hjälp av vännen och musikern Emil Carlsson Rinstad (Kristoffer & the Harbour Heads, Maia Hirasawa m.m) på klaviatur. 

”Jag och Emil är båda från Sjuhäradsbygden och vi har haft nöjet att spela en del med varandra genom åren. Jag spelade gitarr på hans skiva, under namnet Silverbell, och han har varit med ett par gånger med Boda också. En fantastisk musiker och människa!”

Denna kväll är det musik av SoB som vankas men Emil Carlsson Rinstad släpper skivan ”HALFWAY THROUGH” någon gång under hösten. 

Lisa Wanloo

Lisa dök upp på den svenska musikscenen första gången i början av 2017. Med ett utmärkande och ärligt uttryck som sällan syns hos debutanter har hon gått från klarhet till klarhet.
Född och uppvuxen på Hönö i Göteborgs skärgård speglar Lisas musik landskapets råa skönhet och vågornas brytningar. Med influenser hämtade från klassisk americana och folkmusik är hennes singer-songwriterframtädande en intim upplevelse som bygger på välskrivna och starka låtar.


Köp biljett